Bila Lelaki Jadi Suri Rumah

Disebabkan cuti raya isteri aku setakat 2 hari sahaja, nak tak nak hari ini yang dah masuk raya ke-3, terpaksa aku manggalas tugas sebagai suri rumah sepenuh masa.

Actually, ini bukan kali pertama Khair luangkan masa berdua dengan aku untuk satu tempoh masa yang lama. Sebelum ni pun pernah je. Cuma tak adalah sampai 3 hari berturut-turut.

Well, entah apa lah akal-nya nanti. Harap-harap dia boleh behave sementara ibunya pulang dari kerja.

Khair selfie
Pantang ajak selfie sekarang ni

Positif.. positif.

Masa ni lah aku nak tunjukkan aku boleh menjadi bapa yang cemerlang, terbilang, gemilang. Paling kuat pun kalau Khair mengamuk nanti, aku bawak je dia pusing-pusing naik kereta. Tak pun pergi shopping mall. Hahaha.

p/s: Mandi, makan, berak, tidur, punggah mainan.. Petang kang baru pergi beraya. Hehe

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

8 Comments

Leave a Reply
  1. Dateng sini buwat ngucapin Taqobalallahu minnaa wa minkum Shiyamanaa wa shiyamakum, Minal ‘Aidin Wal-Faizin Mohon Maaf Lahir Dan Batin, mungkin selama ini ada koment2 saya yg kurang berkenan disini…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *