Oh!FreeFood Applikasi Untuk Berkongsi Atau Dapatkan Makanan Secara Percuma

Manusia ni memang kerap kali tewas dengan nafsu. Paling banyak, tewas dengan nafsu membeli la terutamanya bila dah masuk bulan Ramadan. Pergi...

Butik 5 Waktu Kini Dibuka Di Bangi

Kurta ataupun jubah berjenama 5 Waktu, serious la siapa je yang tak kenal kan. Tiap-tiap tahun kot jenama ni trending kat laman...

Pertama Kali Masuk Kejohanan Taekwondo

Hari ni hari bersejarah buat Khair. Sebab buat kali pertama dalam hidupnya, dia join kejohanan Taekwondo. Kejohanan tu bukan kejohanan kat sekolah,...

Galeri Muslim Bantu Memudahkan Pencarian Keperluan Umrah

Sebagai seorang yang beragama Islam, selain daripada mengerjakan haji, melakukan umrah adalah saat yang dinanti-nantikan. Umrah, yang jatuh hukumnya wajib sekali seumur...

Kad Raya, Kad Kahwin.. Penting Lagi Ke?

Ramadhan dah dekat, feel nak raya tu dah mula muncul dalam diri. Tahu tak selain baju raya ataupun balik kampung, benda apa...

Yes! Berjaya Pisahkan Khair Tidur Bilik Asing

Akhirnya niat nak pisahkan tempat tidur Khair ke bilik dia sendiri tercapai jugak. Sebelum ni niat asyik tertangguh sebab kewangan tak mengizinkan...

Nutrition Pro Kedai Protein & Supplement Bodybuilding Paling Murah Di Malaysia...

Sejak setahun dua ini populariti untuk golongan lelaki men-sado-kan diri semakin meningkat naik. Kalau dulu kelibat abang-abang sado sukar untuk dijumpai dan...

Ini Dia Port Jual G-Shock Original Yang Wajib Korang Tahu

Fenomena kegilaan jam Casio G-Shock ni memang tak pernah surut-surut. Sejak aku di bangku sekolah lagi, kalau nampak je jam G-Shock, mesti...

Kali Ini Tukar Absorber Belakang Vios Pulak

Lepas tukar tayar, cadangnya nak postpone dulu niat nak tukar absorber belakang vios aku yang dah leaking. Tapi memandangkan puan isteri insist...

Tukar Tayar Kali Ke-5, Bridgestone Potenza RE080 Pilihan Aku

Hari ni tukar tayar kereta buat kali ke-5. Cadangnya nak tukar 2 biji tayar belakang je sebab dah macam nazak makan sebelah....

Jangan Lupa Serbu Hari BioUsahawan 2019 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur...

Aku pernah berkongsi maklumat berkenaan satu peluang keemasan buat mereka yang bergelar usahawan tempatan, startup serta PKS untuk mengembangkan rangkaian perniagaan didalam dan...

Audra HomeShield, Alat Yang Mampu Mengawal Aktiviti Layaran Internet Pengguna

Penggunaan internet sememangnya ada kebaikan dan keburukannya yang tersendiri. Bergantung pada individu yang menggunakannya, jika mereka berkeinginan kepada sesuatu yang negatif maka...

Minggu ke-4 Latihan Renang Khair

Semalam, minggu ke-4 Khair attend kelas renang. So far so good. Ada improvement dari segi water confidence. Kalau sebelum ni tiap kali...

Kumpul Buku Cerita Treetop Twins Adventure Untuk Terapkan Minat Membaca Dikalangan...

Minat membaca dalam jiwa kanak-kanak ni memang perlu diterapkan seawal kanak-kanak lagi. Kalau diorang dah besar baru nak didik supaya rajin membaca,...

Bila Haziq Kena Pneumonia Dan Impetigo Serentak

Early Feb punya cerita, baru tergerak hati nak share. Hohoho. Ngam-ngam berlaku masa baru nak start cuti sekolah. Menyebabkan aku pada masa...

Haziq Dah Pandai Sebut Nombor

Umur setahun 11 bulan, dah tahu sebut satu hingga tiga belas. Aku tak syak benda lain, ni mesti sebab terikut-ikut Youtube. Ye...