Nutrition Pro Kedai Protein & Supplement Bodybuilding Paling Murah Di Malaysia...

Sejak setahun dua ini populariti untuk golongan lelaki men-sado-kan diri semakin meningkat naik. Kalau dulu kelibat abang-abang sado sukar untuk dijumpai dan...

Ini Dia Port Jual G-Shock Original Yang Wajib Korang Tahu

Fenomena kegilaan jam Casio G-Shock ni memang tak pernah surut-surut. Sejak aku di bangku sekolah lagi, kalau nampak je jam G-Shock, mesti...

Kali Ini Tukar Absorber Belakang Vios Pulak

Lepas tukar tayar, cadangnya nak postpone dulu niat nak tukar absorber belakang vios aku yang dah leaking. Tapi memandangkan puan isteri insist...

Tukar Tayar Kali Ke-5, Bridgestone Potenza RE080 Pilihan Aku

Hari ni tukar tayar kereta buat kali ke-5. Cadangnya nak tukar 2 biji tayar belakang je sebab dah macam nazak makan sebelah....

Jangan Lupa Serbu Hari BioUsahawan 2019 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur...

Aku pernah berkongsi maklumat berkenaan satu peluang keemasan buat mereka yang bergelar usahawan tempatan, startup serta PKS untuk mengembangkan rangkaian perniagaan didalam dan...

Audra HomeShield, Alat Yang Mampu Mengawal Aktiviti Layaran Internet Pengguna

Penggunaan internet sememangnya ada kebaikan dan keburukannya yang tersendiri. Bergantung pada individu yang menggunakannya, jika mereka berkeinginan kepada sesuatu yang negatif maka...

Minggu ke-4 Latihan Renang Khair

Semalam, minggu ke-4 Khair attend kelas renang. So far so good. Ada improvement dari segi water confidence. Kalau sebelum ni tiap kali...

Kumpul Buku Cerita Treetop Twins Adventure Untuk Terapkan Minat Membaca Dikalangan...

Minat membaca dalam jiwa kanak-kanak ni memang perlu diterapkan seawal kanak-kanak lagi. Kalau diorang dah besar baru nak didik supaya rajin membaca,...

Bila Haziq Kena Pneumonia Dan Impetigo Serentak

Early Feb punya cerita, baru tergerak hati nak share. Hohoho. Ngam-ngam berlaku masa baru nak start cuti sekolah. Menyebabkan aku pada masa...

Haziq Dah Pandai Sebut Nombor

Umur setahun 11 bulan, dah tahu sebut satu hingga tiga belas. Aku tak syak benda lain, ni mesti sebab terikut-ikut Youtube. Ye...

SalamWeb, Pelayar Laman Web Patuh Syariah

Penggunaan internet boleh dikatakan keperluan harian untuk generasi sekarang. Tanpa internet, hari-hari yang mendatang boleh menjadi suram sekaligus menyebabkan kemurungan yang tidak...

Kenapa Usahawan Tempatan Perlu Menyertai BioUsahawan 2019

Untung betul usahawan zaman sekarang ye, dimana-mana sekalipun mesti ditawarkan dengan sokongan daripada pihak luar untuk bantu mereka kembangkan perniagaan masing-masing. Betul...

Bila Anak Cuti Sakit, Mak Ayah Buatkan Surat Tidak Hadir Ke...

Hari ni Khair tak berapa sihat. Pagi ni je dah 2 kali dia muntah. Bangun dari tidur, check suhu badan.. 39.7 darjah...

6 Channel Youtube Terbaik Malaysia 2019

Lately makin kerap aku habiskan masa melayan channel-channel video yang ada kat Youtube ni. Mula-mula rasa macam apa benda aku buat ni,...

Masuk Kelas Renang Pula

Kalau sebelum ni untuk seni mempertahankan diri, daddy suruh Khair sambung belajar taekwondo. Tapi untuk asas menyelamatkan diri pula, daddy suruh Khair...

Kali Ketiga Tukar Brake Pad Depan Vios

Masuk kali ni dah jadi kali ke-3 aku tukar brake pad depan vios aku. Kali pertama tahun 2014, aku tukar kat kedai...