ARTIKEL TERBARU

Batman Dark Knight Kini Di Legoland

Penjahat melarikan diri sebaik saja namanya disebut. Isyarat kehadirannya berbentuk kelawar, memberikan jaminan keselamatan kepada orang ramai. Dengan "kegelapan" sebagai sekutu utamanya, dia melawan...

Ragam Nak Dapat Adik

Tinggal beberapa minggu je lagi sebelum dia betul-betul bergelar abang. Makin hari perangainya makin manja. Pantang marah sikit, terus merajuk tak nak kawan. Kalau daddy...

Makan Makanan Arab Di Mr.Kabab & Biryani

Wife ajak makan, tapi tak ada idea kedai mana yang nak dituju. Bila tanya nak makan mana, dia ada jawab nak makan di RSMY Bangi....

ASTRO Tak Hutang Aku Dah

Susulan kes terminate Astro, akhirnya settle jugak urusan. Nampak tak berapa lama proses diorang. Daripada bulan november tahun lepas, sampai masuk bulan februari baru...

Bila Mileage Dugong Dah Cecah 150,000km

Sabtu lepas, sikit lagi mileage kereta nak cecah 150,000km. Alang-alang dah kat kampung dan keesokannya pula nak kena balik semula ke Bangi, terus aku...

Daftar Khair Sekolah Rendah Darjah 1

Tahun ni umur Khair dah 5 tahun. Pejam celik pejam celik, sekejap je dia dah nak masuk alam persekolahan rendah. Kalau ikutkan sekarang ni, memang...

Harga Minyak Februari 2017 – Kenaikan Harga Petrol Dan Diesel

Daripada khabar angin kini menjadi kenyataan. Sumber daripada laman automotif popular tempatan, Paultan.org mengesahkan bahawa harga terkini petrol RON95, RON97, Diesel dan Diesel EURO...

Pandang Pertama GT Mobile GT-888

GT Mobile, jenama baru dalam industri telefon pintar tempatan. Dibawa khas oleh GT Group yang berpangkalan di Singapura, menyasarkan pengguna didalam kategori peranti kelas...

Pertama Kali Pakai Pomade, Ini Yang Berlaku..

Ini pengakuan jujur. Ikhlas dari hati. Tak de spin cerita mana-mana. Rambut aku, dah bertahun tak pakai minyak ataupun apa-apa jenis gel rambut. Seingat aku, kali...

GT Dollar Kini Di Malaysia

Kebelakangan ini kerap juga aku ternampak status rakan-rakan di Facebook yang berkongsikan tentang GT Dollar. Sebelum ini, jujur aku katakan berkenaan dengan GT Dollar...