Saturday, January 20, 2018
Home Cari

- hasil carian

If you're not happy with the results, please do another search

Formula Untuk Kurus Tanpa Berlapar Dengan C-TriMax

Dah masuk 6 tahun bergelar bapa, banyak baju aku yang makin lama makin mengecil. Nak buat macam mana, disebabkan aku ayah mithali.. bila anak-anak...

Bila Baby Haziq Kena Kudis Api

Tak pernah kena tak tahu, bila dah kena baru tahu. Sebab tu orang kata pengalaman mendewasakan kita. Macam Haziq baru-baru ni, kena kudis api...

G-Shock Rangeman GPR B-1000 Dengan Kebolehan Wireless Charging Dan Solar

Kepada pengumpul jam tangan G-Shock, mungkin korang perlu masukkan model terbaru ini dalam senarai wajib beli korang. Casio G-Shock Rangeman GPR B-1000, model G-Shock...

Semak Akaun KWSP 1 Dan 2 Melalui Aplikasi Telefon Pintar i-Akaun

Adakalanya timbul satu situasi dimana korang perlu menyemak info-info berkenaan dengan EPF korang. Sepertimana yang telah aku lalui sebelum ini apabila aku ingin mengeluarkan...

Servis Vios 180,000km. Fuhhh!

Kali ke-18 bawa Vios aku untuk diservis yang turut membawa maksud, dah sejauh 180,000km kereta aku bergerak. Dan kalau dicongakkan.. fuhh.. agak jauh sebenarnya...

Utama

Khair Dengan Hipster Cut Daripada Joe’s Barbershop Bangi

Beza dah Khair dulu dengn yang sekarang. Kalau masa awal-awal dulu nak gunting rambut siap kena bodek belanja itu belanja ini, siap buat baju...

Khair Dan Gitar

Bukan main seronok lagi dia bila dapat hadiah gitar. Kalau ikutkan excitednya, belum sampai rumah lagi dah nak main dalam kereta. Jejak je kaki dalam...

Seronoknya Guna Aplikasi Pengecaman Muzik Shazam

Beberapa bulan lalu, aku jump ship daripada Android to iOS. To be precise, daripada Sony M5 ke iPhone 7. Memang ketara perbezaannya.. ye la,...

Cipta Thread Dengan Mudah Di Twitter Dengan Kemaskini Yang Terbaru

Perkongsian di Twitter yang memerlukan seseorang untuk tweet ayat-ayat yang panjang seperti karangan dibantu dengan penambahan had kepada 280 aksara yang dikeluarkan oleh pihak...

SocMed

27,760FansLike
1,110FollowersFollow
8,484FollowersFollow
1,231FollowersFollow
13SubscribersSubscribe