Tuesday, January 23, 2018

Khair Dengan Hipster Cut Daripada Joe’s Barbershop Bangi

Beza dah Khair dulu dengn yang sekarang. Kalau masa awal-awal dulu nak gunting rambut siap kena bodek belanja itu belanja ini, siap buat baju plastik untuk taknak...

Khair Dan Gitar

Bukan main seronok lagi dia bila dapat hadiah gitar. Kalau ikutkan excitednya, belum sampai rumah lagi dah nak main dalam kereta. Jejak je kaki dalam rumah, terus unbox....

Khair Dan Majlis Konvokesyen Prasekolah 2017

Ahad lepas Khair hadir ke majlis konvokesyen tahunan prasekolah. Macam tahun-tahun sudah, akan ada performance dari anak-anak cilik ini untuk tontonan ibu bapa. Masa ini akan nampaklah...

Dah Seminggu Demam

Masuk hari ke-7 Khair demam. Masih belum ada tanda-tanda demam akan berkurang. Malam ni suhu badan dia masih lagi panas walaupun tak sepanas semalam. Mungkin ianya disebabkan oleh...

Daya Ingatan Khair Kuat!

Usia Khair dah 5 tahun 4 bulan. Satu benda yang aku cukup kagum bila aku jejak kaki ke rumah petang semalam bilamana mendengar dia jawab soalan yang...

Sakit Mata Sampai Naik Selaput Lendir

Now I know how it feels bila mata kena korek dan cuci. Macam Haziq kena tempoh hari, masa aku follow up check up di KPJ tadi, doc...

Bila Cuti Bersalin Isteri Dah Tamat

Semalam tempoh cuti bersalin puan isteri dah tamat, menandakan secara rasminya dia kena masuk kerja dah. Dan secara rasminya juga rutin harian aku akan bertukar menjadi lebih...

Pelik Tapi Benar.. Anak Makan Pemadam

Dulu masa berumur 2 tahun, dia makan deodorant. Kali ni umur 5 tahun, dia makan pemadam pulak. Pelik, tapi benar. Hahaha. Masa mula-mula dapat tahu bila teacher inform Khair...

Khair Dengan Keputusan Peperiksaan PraSekolah-Nya

Puan isteri hantar gambar melalui WhatsApp. Ingatkan gambar baby Haziq, tetapi rupa-rupanya gambar result exam abang Khair. Tak mengecewakan. Kesemua subjek dia dapat score dengan baik. Yang paling...

Bila Bawa Khair Dan Haziq ke Bazaar Ramadan

Rutin bulan puasa, petang-petang pergi bazaar ramadan beli juadah untuk berbuka. Sekali sekala bawa juga Khair dan Haziq, lepas rasa bosan asyik berkurung kat rumah je sepanjang...

SocMed

27,761FansLike
1,110FollowersFollow
8,459FollowersFollow
1,232FollowersFollow
13SubscribersSubscribe