Hadiah Birthday Paling Bermakna Buat Daddy

Semalam 18 November 2018, antara ulang tahun kelahiran aku yang paling bermakna dalam hidup. Sebabnya, sehari sebelum tu adalah hari graduasi Khair. Hari yang menandakan bahawa tamat...

Yeah.. Khair Tak Minum Susu Botol Lagi Dah

Lagi berapa minggu nak masuk darjah 1, akhirnya dia ucapkan selamat tinggal juga buat botol susunya. Kalau sebelum ni bukan main susah nak pujuk dia berhenti menyusu,...

Khair Berjaya Masuk Sekolah Kluster Kecemerlangan

Sebelum tidur berdebar.. masa tidur pun tak berapa lena. Tengah tidur berapa kali terjaga sebab teringat benda ni.. keputusan masuk darjah 1 Khair. Actually, benda ni banyak...

Bila Haziq Umur Setahun Masuk Panggung Wayang Layan Didi & Friends

Aku sangkakan dalam 15 minit pertama Haziq akan meragam, tapi end up.. dia sangat behave. Sama juga dengan Khair. Eventhough ini adalah pertama kali diorang masuk panggung wayang,...

Kali Kedua Cabut Gigi Dalam Tempoh Sebulan

Tak sampai sebulan Khair cabut gigi buat kali pertama, semalam dah cabut lagi sebatang. Gigi bawah yang kedudukannya sebelah menyebelah. Pada mulanya dia bagitahu daddy bahawa gigi dia...

Pengalaman Pertama Cabut Gigi Khair

"Nak aiskrim kena cabut dulu gigi." Itu ayat aku pada Khair. Kejam tak? Hahaha. Actually, gigi Khair yang bawah dah lama goyang. Tapi malam tadi bila tengok dia...

Khair, PS3 dan PS Move

Playstation 3 kat rumah aku tu antara barang yang ada sentimental value sebab dibeli untuk dijadikan barang hantaran oleh pengantin perempuan masa kahwin dulu. Bermaksud disini, kalau...

Khair Dengan Hipster Cut Daripada Joe’s Barbershop Bangi

Beza dah Khair dulu dengn yang sekarang. Kalau masa awal-awal dulu nak gunting rambut siap kena bodek belanja itu belanja ini, siap buat baju plastik untuk taknak...

Khair Dan Gitar

Bukan main seronok lagi dia bila dapat hadiah gitar. Kalau ikutkan excitednya, belum sampai rumah lagi dah nak main dalam kereta. Jejak je kaki dalam rumah, terus unbox....

Khair Dan Majlis Konvokesyen Prasekolah 2017

Ahad lepas Khair hadir ke majlis konvokesyen tahunan prasekolah. Macam tahun-tahun sudah, akan ada performance dari anak-anak cilik ini untuk tontonan ibu bapa. Masa ini akan nampaklah...

SocMed

27,348FansLike
1,118FollowersFollow
10,654FollowersFollow
1,407FollowersFollow
68SubscribersSubscribe