Zuriatku Kebahagiaanku

Betul la cakap orang-orang tua. Kalau kita dah ada anak, pergi mana, buat apa, makan apa, fikiran tu memang sentiasa  teringat kat anak. Macam Hafiz bila selalu Hafiz teringat kat baby Khair a.k.a tomato boy ni, Hafiz tenung wallpaper handphone lama-lama. Tengah stress pun boleh jadi cool down. Tapi bila dah kata tengok muka baby, hari-hari tengok pun tak puas. Makin geram ada la. Tak sabar-sabar nak balik kerja. Hehehe.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

3 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ramadhan dipermainkan

Jadual Waktu Berbuka Puasa 2012/1433H Labuan, Kedah dan Pulau Pinang