Trofi Kemenangan

Tamat sudah majlis penganugerahan Malaysia Social Media Week 2013 dimana blog HafizRahim.Com berjaya menerima satu anugerah didalam kategori Favourite Micro Blog.

HafizRahim MSMW Favourite Micro Blog
Hanya bermula dengan membuka blog atas niat suka-suka, tidak pernah Hafiz sangka sama sekali sepanjang tempoh berblogging akan menerima anugerah besar sebegini rupa dan ini sekaligus merupakan titik permulaan bagi Hafiz untuk lebih serius dan berusaha menaikkan lagi jenama HafizRahim.Com.

Ribuan terima kasih diucapkan kepada rakan taulan terutamanya dari Denaihati Network yang banyak membantu semasa proses memcari undi. Tanpa korang semua mustahil bagi Hafiz menjejakkan kaki diatas pentas penuh gilang gemilang ini.

You all Rock OO.. πŸ˜‰

Β Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

19 Comments

Leave a Reply
  1. congrats sdra, cubalah kongsi dengan readers ciri-ciri apakah yang blog sdra milikisehingga mendapat trofi tu..pasti ramai yang nak tahu dan kurang faham ( terutamanya saya..hehe ) apakah micro blog itu?..

  2. bukan senang nak dapat trofi ni. tahniah..
    tak sangka hanya ingin berblog untuk kongsi ilmu atau sebagainya, tapi hasilnya, bole dapat award..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Teaser – Aku Bukan Artis

Aku Bukan Artis