in

Trafik 5 Angka Dalam 1 Hari


Alhamdulillah. Ini antara kenangan paling manis yang sukar untuk aku lupakan sepanjang tahun 2014.

Stats blog Hafiz Rahim
Cuba teka pukul berapa blog aku down?

Actually, tak pernah aku mimpikan pun akan dapat trafik sebegini banyak dalam tempoh 1 hari. Paling kuat sebelum ini pun cuma sekitar tujuh ribu saja.

Tetapi mungkin disebabkan terlalu banyak perkongsian yang dibuat oleh rakan-rakan Facebook, akhirnya trafik yang dijana hampir mencecah 6 angka (kalau tak down 3 kali).

Well.. Betullah kata orang, menulis blog perlulah dari hati. Tak perlu terlalu mengejar trafik.

Insha Allah, kalau kena pada caranya..trafik yang dicari itu akan datang dengan sendirinya.

p/s: Tak tidur malam perah otak tulis artikel, tiba-tiba orang curi hasil kerja yang kita buat. Apa perasaan korang?


Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

26 Comments

Leave a Reply
  1. Tahniah, memang hebat sebab artikel tu jd viral.
    Mula2 tengok kenalan dalam fb share terus fikir…macam kenal jer url tu…hehe

    Plagiat…ini jenayah yang memang tiada penghujungnya selagi adanya manusia yang nak buat kerja mudah tapi nak untung.
    Bertabahlah…
    ejam recently posted..Hentikan Cerita Pasal Anak-anak Di Blog?My Profile

Leave a Reply to Farisya Anastasyia Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge