Trafik 5 Angka Dalam 1 Hari

Alhamdulillah. Ini antara kenangan paling manis yang sukar untuk aku lupakan sepanjang tahun 2014.

Stats blog Hafiz Rahim
Cuba teka pukul berapa blog aku down?

Actually, tak pernah aku mimpikan pun akan dapat trafik sebegini banyak dalam tempoh 1 hari. Paling kuat sebelum ini pun cuma sekitar tujuh ribu saja.

Tetapi mungkin disebabkan terlalu banyak perkongsian yang dibuat oleh rakan-rakan Facebook, akhirnya trafik yang dijana hampir mencecah 6 angka (kalau tak down 3 kali).

Well.. Betullah kata orang, menulis blog perlulah dari hati. Tak perlu terlalu mengejar trafik.

Insha Allah, kalau kena pada caranya..trafik yang dicari itu akan datang dengan sendirinya.

p/s: Tak tidur malam perah otak tulis artikel, tiba-tiba orang curi hasil kerja yang kita buat. Apa perasaan korang?

Β Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

26 Comments

Leave a Reply
  1. Tahniah, memang hebat sebab artikel tu jd viral.
    Mula2 tengok kenalan dalam fb share terus fikir…macam kenal jer url tu…hehe

    Plagiat…ini jenayah yang memang tiada penghujungnya selagi adanya manusia yang nak buat kerja mudah tapi nak untung.
    Bertabahlah…

  2. tahniah bro! banyak dari google ke facebook ni bro? artikel yang baik pasti hasilnya baik jugak. asalkan niat kita ikhlas nak bagitau orang tahu perkara sebenar. tumpang gembira. πŸ™‚

  3. Kalau diteruskan.. insya’lah boleh jadi blogger yang…. lu fikir la sendiri…

    Tue maknanya penulisan mu mantap penuh dengan fakta dan berbaloi untuk dikongsikan…

    Salah seornag yang kongsikan adalah Fatin Suhana… ternampak dekat wall dia

  4. Terbaek bro. Banyak yang boleh blogger lain belajar dari pendedahan yang hebat ni. Bukan mudah juga kan. Tapi kalau dah berjaya dapat trafik yg superb, sudah pasti kepuasan ada di situ.

    Congratulations!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

status terbaru MH370

Spekulasi Boeing MH370

Terbaek Shakiddo