Top 10 Affiliate Klikjer

Hasil daripada ilmu yang dicedok daripada Teknik SEO Merah jambu, akhirnya aku terima satu lagi pencapaian yang tak disangka-sangka. Iaitu tersenarai di dalam kelompok top 10 affiliate Klikjer bagi bulan November 2014.

Top 10 affiliate Klikjer.com

Walaupun bukan berada di tangga yang teratas, tetapi dengan tersenarainya nama aku bersama mereka yang pakar dalam bidang affiliate ini, menjadikan ia satu pencapaian peribadi terbaru buat aku.

Alhamdulillah.

Nota: Sekarang, aku percaya. Dengan blog, pelbagai cara yang kita boleh cuba untuk dapatkan passive income. Cuma yang penting, kena ada usaha dan tawakkal. Kalau setakat cakap nak je tapi tak ada action. Memang tak kan jadi lah kan. 🙂

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

  • Comments

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Loading…

    Comments

    comments

    Promosi Burger Bakar Abang Burn.. Murah!

    Pelat Mengira 1 hingga 10