Tips Nak Potong Rambut Anak

Aktiviti hari minggu, potong rambut Khair.

Potong rambut anak

Walaupun tak berapa nak pandai sangat sebenarnya, dan oleh kerana Khair ni pula memang jenis yang tak suka orang lain potongkan rambut. So, nak tak nak terpaksa aku gagahkan diri jadi barber separuh masa. Hahaha.

Tips taknak bagi Khair meronta-ronta semasa rambut dipotong, senang je.

Cara potong rambut kanak-kanak

Bagi dia pegang fon. Buka Youtube, then cari channel kartun yang dia minat.

Khair

10-20 minit. Siap! Wah.. Handsome boy dah jadi makin handsome. Pandai tak daddynya guntingkan rambut? Hahaha.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

  • Comments

    Leave a Reply
    1. nice cut. masa anak2 kecik dulu saya kena guna `mesin` potong rambut je sebab nak cepat siap. nk menggunting sendiri risau anak xlarat nk duduk dia lama2, kan? hehe..tu yg sokmo anak rambut mcm rambut askar. togel n tak de fesyen2 rambut langsung. :p

    2. Saya ada 2 org anak lelaki. .. kedua2 anak lelaki saya suka pergi gunting rambut dekat kedai rambut. .. Asal tukang gunting melayu, mereka tak kisah… cuma bapanya je ug kadang tu tal menang tangan nak bawa mereka pergi gunting rambut. ..

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Loading…

    Comments

    comments

    Dua Info Penting Tentang Astro Njoi

    Mee Udang Sedap Dengan Asam Pedas