in

Tips Nak Potong Rambut Anak


Aktiviti hari minggu, potong rambut Khair.

Potong rambut anak

Walaupun tak berapa nak pandai sangat sebenarnya, dan oleh kerana Khair ni pula memang jenis yang tak suka orang lain potongkan rambut. So, nak tak nak terpaksa aku gagahkan diri jadi barber separuh masa. Hahaha.

Tips taknak bagi Khair meronta-ronta semasa rambut dipotong, senang je.

Cara potong rambut kanak-kanak

Bagi dia pegang fon. Buka Youtube, then cari channel kartun yang dia minat.

Khair

10-20 minit. Siap! Wah.. Handsome boy dah jadi makin handsome. Pandai tak daddynya guntingkan rambut? Hahaha.


SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

9 Comments

Leave a Reply
  1. nice cut. masa anak2 kecik dulu saya kena guna `mesin` potong rambut je sebab nak cepat siap. nk menggunting sendiri risau anak xlarat nk duduk dia lama2, kan? hehe..tu yg sokmo anak rambut mcm rambut askar. togel n tak de fesyen2 rambut langsung. :p
    Oja Samid recently posted..Cara Menjaga Anak Asma (Lelah)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge