Tips Kuruskan Badan Dengan Pantas

Entri ini ditujukan khas kepada dua blogger yang Hafiz kenal, BroFramestone dan juga Boni *some text missing*. Disebabkan dua orang mamat ini terpanggil untuk menyertai cabaran 6ix packs dalam masa 6 minggu oleh blogger artis kita (ZarulUmbrella.com), Hafiz ada nak bagi tips-tips yang cepat, effective dan memang confirm boleh menang kalau diorang praktikkan.

Step awal untuk kuruskan perut yang bulat:

  1. Jangan makan nasi sepanjang tempoh cabaran, cukup sekadar dua keping roti sehari. Sekeping pagi, sekeping petang.
  2. Jogging Taman Tasik Titiwangsa 50 pusingan, hanya minum secawan air kosong selepas habis jogging.
  3. Jadikan perut korang sebagai punch bag, offer kawan-kawan untuk tumbuk sorang 20 kali. Lebih afdal kalau mintak Ben Ashaariย tolong tumbukkan, lagi cepat pecah lemak.
  4. Kalau lemak di perut masih segan nak hilang, jalan terakhir ikat kan diri pada tembat bakar kambing golek. Mintak kawan-kawan pasangkan api dibawah. Duduk di situ selama sejam sudah memadai untuk bakar lemak-lemak tepu yang degil.

Step bina 6ix packs:

Ini cara paling senang, selepas perut dah slim. Ambik sebatang chop stik dan ikat dengan 3 utas tali mengelilingi pinggang (Macam gambar dibawah).

sumber gambar: google

Ok siap. Bukan dalam masa 6 minggu je, dalam 1 minggu pun boleh dapat 6ix pack. Mesti competitor korang akan jeles dengan kehebatan bro berdua.ย Dr.Rozmey pun mati akal macam mana masih ada cara yang lagi pantas boleh kuruskan badan. Hehehehe

p/s: Jangan marah ye bro, nanti kena jual. ๐Ÿ˜›

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 14 Comments

    Leave a Reply
    1. hahahahaha kesian boni ehemm dengan bro..bertabahah tgk gbr tu..
      senang2 join ben jer la ;p

      hafiz..lepas ni tak boleh letak dah some text missing tu..ternganga mulut kita nnt..huhuhu

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Sebulan Tidak Mandi

    Tiket Percuma Final Piala Malaysia Kelantan vs ATM