This Is My Card

Yerp. This is my card. Amacam? Comel?

Blogger namecard

Terima kasih ye kalau korang cakap name card ni comel..Tak sia-sia Hafiz korek tabung Khair bayar upah designer. Al-maklumlah, Hafiz bukan orang yang genius dalam seni reka grafik ni. Nak design header simple untuk blog sendiri kat atas tu pun dah makan masa berminggu. Inikan pula nak design name card depan belakang.

Designer name card generasi kedua Hafiz ini namanya Haru Elie, merupakan seorang kenalan kepada blogger famous sorang ini. Actually design kad ni tak ada sebarang makna yang specific. Idea 100% datang daripada designer Haru Elie dan dalam masa yang sama mengikut kriteria yang Hafiz tetapkan iaitu satu design yang simple dan comel. So bila requirement diusulkan, maka terhasillah name card seperti yang dipaparkan. Ok la tu kan, macam just nice je. Ada sebarang kritikan?

p/s: Awek-awek yang nak name card saya boleh beratur ye. Hehe


39 KOMEN

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen!
Sila masukkan nama disini