Tempahan Nasi Dagang Semakin Laris!

Tadaa.. Dah siap!

Tempahan nasi dagang hari ni.. Untuk 50 orang makan. Siap bungkus elok-elok dalam bekas plastik, kemudian letak kat dalam bekas polisterine besar.

Mudah nak angkut masuk dalam kereta, kuah gulai pun tak tumpah atas seat kereta.

Nasi dagang Bonda Ani Terengganu

Tempah nasi dagang bonda Ani

Fuhh.. sejak tempahan dibuka hari tu, ramai pulak orang yang call nak order. Sebelum ni promo dari mulut ke mulut je. Alhamdulillah. Rezeki keluarga.

Untuk makluman, selain nasi dagang asli Terengganu, tempahan juga dibuka bagi sesiapa yang nak order laksam, nasi minyak hujan panas ataupun kuih seri muka.

Penghantaran? Bisa diatur.

Call je Mak Ani (012-3599765) ataupun (019-6022185), nanti kita cerita detail. ๐Ÿ™‚

p.s: Maaf, kualiti gambar tak berapa menarik. Nak cepat tadi. Hehehe.

ย Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

13 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wall Climbing Kanak-Kanak di Putrajaya Challenge Park

Port Melepak Di Bandar Baru Bangi