Tangkap Cintan Dengan Awek Korea

Okay. Jangan kutuk. Hafiz tahu konsert Wonder Girls dah lepas 5 hari sudah, tapi baru sekarang je Hafiz ternampak kat Google gambar band K-Pop ni berbaju kurung. Actually, Hafiz ni bukan die hard fan muzik K-Pop pun.

Cuma, bila tengok aweks Korea menyarungkan baju kurung ke badan macam ayu good-good je. Tiba-tiba rasa tangkap cintan pulak. Orang terengganu kata “Comey lotey“. 😛

p/s: Tak faham dengan artis perempuan Malaysia yang suka sangat tiru budaya barat. Pakai baju mesti tak cukup kain.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

18 Comments

Leave a Reply
  1. tempoh hari waktu ternampak video pasal ni, memang comel jer… 😀 selama ni awek-awek korea ni kalau menari macam tak cukup kain, bila pakai baju kurung… memang comel…

  2. 2 hari lepas tengok video diorang kat youtube. memang comel, jauh lagi comel daripada diorang menari tak cukup kain. siapa tak jatuh cintan tengok diorang 😀

  3. Lawa-lawa.macam nii baru betul artis dari luar kita sarung baru tempatan buat promise kebudayaan melayu.Ini tidak kita pulak yang terbalik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *