Tak Ada Duit, Boleh Beli Rumah Ke?

Tak Ada Duit, Boleh Beli Rumah Ke?

Persoalan inilah yang selalu bermain di benak fikiran setiap orang.

Well, proses nak beli rumah bukan semudah ABC dik oi. Terlalu banyak proses yang perlu diturutkan sebelum kunci rumah bertukar tangan.

Tersilap langkah, padah menanti. Malahan, ribuan ringgit yang dilaburkan, bermungkinan besar boleh hangus begitu saja.

Untuk persediaan awal, sejujurnya banyak perkara yang perlu dipelajari oleh bakal pembeli bagi mengelakkan penipuan. Lebih afdal, sekiranya belajar daripada mereka yang berpengalaman.

Ini kerana, pengalaman mereka adalah melalui real case study. Bukanlah teori yang diciplak semata-mata.

Suatu ketika dulu, untuk mencari mereka yang arif perihal hartanah ini juga bukanlah sesuatu pencarian yang mudah.

Nak kena berkenalan dulu dengan ramai orang sebelum dapat mengenali mereka yang satu per satu. Dari segi masa, memang merugikan masa.

Namun, dek peredaran masa dan teknologi terkini, maka boleh dikatakan orang sekarang dah makin beruntung.

Kerana..

Dah ada sekumpulan pakar hartanah yang berganding bahu untuk memandaikan kita yang kurang cerdik dalam bab-bab hartanah ini melalui pengeluaran satu ebook hartanah.

Ebook ini dipanggil.. Tak Ada Duit, Boleh Beli Rumah Ke?

Melalui ebook ini, segala info yang berkaitan hartanah diceritakan berdasarkan pengalaman sebenar.

Nak cari rumah jenis apa? Subsale? Rumah Lelong? Undercon?

Yuran guaman, Debts Service Ratio, laporan penilai dan bermacam-macam lagi..

Semuanya diterangkan dalam ebook ini – Tak Ada Duit, Boleh Beli Rumah Ke?

Peh..

Untung..

Untung..

Malah tak keterlaluan sekiranya dikatakan sangat untung pada siapa yang berjaya memiliki ebook ini.

Menjimatkan masa, menjimatkan tenaga. Tak perlu susah-susahkan diri juga untuk hadirkan diri ke mana-mana seminar hartanah. Dalam masa yang singkat, boleh dibaca dimana-mana sekalipun tanpa ada gangguan.

Perkongsian ilmu daripada 16 pakar hartanah didalam sebuah ebook setebal 300 helai muka surat.

Pheww..

Nampaknya, sementara ebook ini masih available. Tersangatlah rugi kalau siapa yang tak download ebook ini kan. Benda dah ada depan mata, tinggal nak klik.. klik.. klik je untuk baca.

Link download, ni haa – ebook Tak Ada Duit, Boleh Beli Rumah Ke?

Sila download cepat-cepat. Jangan cakap abang tak payung okay.

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

12 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Renew Lesen Tak Sampai 5 Minit?

Berbaloi Ke Pergi Bangi Wonderland?