Sup Bebola Daging Terbaik

Pasar malam..gua memang suka pergi pasar malam..

Feveret gua, pasar malam fasa 1 Bandar Baru Bangi. Dekat je dengan rumah gua. Kalau naik motorsikal tak sampai 5 minit boleh sampai.

Menu yang paling sedap dijual kat sana, sup bebola daging Citarasa Utara. Sedap..

Citarasa Utara

sup bebola daging

Sup bebola daging paling sedap

Bagi gua, bebola daging yang digunakan dalam juadah mereka..memang terbaik. Lagi sedap daripada bebola daging Secret Recipe.

Bila makan..terasa lembutnya, kenyalnya..dan yang paling best..rasa manis isi dagingnya. Peh..gua tak tau dari mana diorang belajar buat sup bebola daging ni, tapi apa yang gua boleh katakan..terbaik dari ladang. Kalau korang cuba sekali memang akan rasa nak lagi.

hafiz rahim

awek hafiz rahim

Itu sebab kalau tiba je hari Selasa dan Sabtu..misi wajib gua, cari sup bebola daging Citarasa Utara. Nyum..nyum..

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

19 Comments

Leave a Reply
  1. Fuhhh bebola daging ni memang fav aku.. kalau kat kg, pekena bakso memang mintak extra bebola.. bayar lebih pun takpa.. hoho..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hukum Hudud Di Brunei

BlackBerry Messenger Untuk Android