Suara Emas Elizabeth Tan

Itu dia..baru beberapa hari yang lepas gua ada bercerita tentang seorang amoi yang cukup berpotensi untuk jadi penyanyi top di Malaysia. Tup tup..hari ni amoi tersebut dah diundang ke konti Fly.fm untuk sampaikan live performance.

Elizabeth Tan-Youtube star

Pehhh..Sebaik saja Elizabeth Tan buka mulut menyanyi, gua terus tangkap cintan beb. Suara dia memang ada “WOW” faktor, siap kolaborasi dengan Joe Flizzow pulak tu. Epic betul.. Aku tabik spring untuk diorang.

Apa-apa pun bagi yang belum dengar cover diorang pagi tadi, nah layan kat sini. Elizabeth Tan featuring Joe Flizzow dalam lagu Havoc.


Boleh skip ke minit 1:50 untuk terus ke part menyanyi.
p/s: Kan gua dah kata dia #Havoc.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

10 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *