Sony Experia M5 Dual Best Gila!

Genap dua minggu tempoh percubaan aku menggunakan Sony Experia M5 Dual.

Sony Experia M5 Dual

Banyak features yang serasi dengan jiwa aku.

Yang paling best, kamera!

Sebabnya.. Korang tengok gambar-gambar ni. Clear, cun gila dah bagi aku.

iPod Shuffle

Churros dip Chocolate

Spaghetti meatball

Kualiti gambar, rasa-rasanya dah boleh saing-saing iPhone. Kalau ambik gambar malam pun, tak ada masalah.

Night mode Sony Experia M5 Dual

Fuhh, berbaloi keluarkan duit untuk invest beli gadget baru ni. Bukan apa, bagi aku ianya pelaburan untuk memantapkan lagi kerja-kerja online aku. Kalau sekadar untuk suka-suka, tak adanya aku nak membazir duit beli gadget harga ribu-ribu. Membazir tu kan amalan syaitan.

Top Blogger Malaysia
Selfie masa attend event Digi tempoh hari

Oh! Sony Experia.. I fall in love with you.

Note: Satu lagi features yang aku suka tentang Sony, sebab dia ada fungsi “Record Screen“. Maksudnya, aku record apa saja yang terpapar pada skrin telefon aku. Best. Kiranya boleh lah aku proceed untuk projek video aku nanti. Woot.. woot.

p.s: Sony Experia M5 Dual, guna processor Mediatek Helio X10. Setakat ni aku guna untuk layan Facebook je. Kadang-kadang Instagram. Quite smooth jugak. Part yang aku paling suka, baterinya mampu bertahan sehari lebih.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

7 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *