Sibuk VS Nuffnang FoodFest

Fuhhhh..Gua kepenatan. Kepenatan disebabkan banyak kerja yang menimbun di pejabat dan juga di rumah. Sehinggakan blog terabai untuk tiga hari. Harap-harap awek Alexa tidak merajuk.

Dalam kesibukan yang melanda, siang tadi sempat juga gua meluangkan sedikit masa untuk menghadiri Nuffnang FoodFest yang diadakan di Sunway Piramid.

Dekat je dengan tempat meeting bersama team Blooggers, jadi terus shoot ke sana bersama blogger suka urutan B2B.

Nuffnang FoodFest_Sunway Piramid

First impression..Sempoi gua cakap lu. Event makan-makan percuma, yang perlu dilakukan oleh pengunjung hanyalah dengan bermain tweet hashtag booth-booth makanan yang terlibat seperti Maggi, Nando’s, Chatime, New Zealand Natural, Crayon Burger..Ahh senang cerita semua makanan yang sedap-sedap lah. Memang best, tak sia-sia gua datang.

Nuffnang FoodFest

Nuffnang FoodFest registration

Nuffnang event
Ok tak rambut gua macam ni?
Crayon Burger
Burger mini – Crayon Burger
Maggi Aaron Aziz
Maggi Aaron Aziz

New Zealand Natural

So, alang-alang bercakap event Nuffnang.. Nah, ini dia. Secara tiba-tiba gua terperasan dalam akaun Nuffnang gua ada 2 CPUV bulan lepas punya.

Nuffnang CPUV

Tak dapat dipastikan bila iklan ini muncul, sedar-sedar sahaja sudah dikreditkan. Tapi tak mengapa, rezeki juga tu. Apa-apa pun terima kasih pada Nuffnang kerana sudi sedekahkan 2 CPUV pada blog gua. Lain kali bagilah lagi. Banyak-banyak pun tak apa.

p/s: Esok petang meeting lagi.

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

24 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordless Wednesday : Drummer Cilik

MoU Blooggers Dot Com bersama CellAds