Sewa Kereta Murah di JomSewaKereta.com

Ada orang tak suka pandu kereta hari-hari. Ada orang juga tak suka bayar kereta bulan-bulan.

Orang sebegini lebih suka sewa kereta sekali sekala, kerana bagi mereka itu lebih menguntungkan.

Tak perlu bagi komitmen bulanan kepada bank, tak perlu juga beri perhatian untuk penyelenggaraan bulanan. Cukup sekadar dengan kereta sewa yang boleh membawa mereka dari point A ke point B dan disewa untuk kegunaan waktu-waktu tertentu saja.

Servis kereta sewa pula ada bermacam-macam. Ada yang menawarkan servis penghantaran kerumah, tak kurang juga ada servis kereta sewa yang hanya memfokuskan kepada pelanggan pelajar-pelajar universiti saja.

Berbanding servis yang ditawarkan oleh JomSewaKereta.com, semuanya boleh.

Sewa Kereta Murah - JomSewaKereta
JomSewaKereta.com

Korang pelajar, korang bekerja, korang single, korang dag berkahwin, nak hantar ke rumah, nak pick up sendiri.. itu semuanya boleh diuruskan.

Yang paling penting, caj bayaran yang dikenakan adalah murah dan berpatutan. Sebagai contoh; sewa Perodua Viva hanya RM120 sehari, sewa Perodua Myvi hanya RM150, sewa Proton Exora pula hanya RM250 sehari dan jika rasa nak kereta yang gempak sikit boleh sewa Toyota Alphard, hanya RM600 sehari.

Sewa Kereta Murah Bangi
Antara kereta-kereta sewa yang ditawarkan.

Caj sewaan boleh juga dikira dengan kiraan mingguan dan bulanan. Lagi lama ambik, lagi murah.

Jadi kalau sewa kereta murah dah ada depan mata, buat apa lagi nak cari yang lain kan. Kalau berminat.. whatsapp terus je 013-3234714. Lambat-lambat, habis semua orang sapu nanti. Hohoho.

Nota: Kawasan sekitar KL & Selangor sahaja.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

7 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *