Setahun Bersama DataKL

Hari ni genap setahun blog HafizRahim.Com bersama hosting DataKL. Secara keseluruhannya, Hafiz berpuas hati dengan khidmat yang diberikan.

Melalui pengalaman setahun bersama hosting ini, belum pernah blog HafizRahim.Com berdepan dengan masalah-masalah besar seperti yang berlaku pada sesetengah hosting lain.

Paling teruk pun hanya sekali, iaitu semasa blog ini down ketika server DataKL menghadapi masalah IDC connection. Tapi itu pun hanya untuk tempoh beberapa jam sahaja.

image

Jika ditanya berapakah tahap penilaian yang diberikan oleh Hafiz terhadap prestasi hosting DataKL, jawapannya adalah 4 out of 5. Disyorkan pada rakan-rakan yang lain untuk mencuba. –Pakej Menarik DataKL Disini

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

29 Comments

Leave a Reply
  1. kalau 4 bintang, kira mmg bagus dah tuh..

    jadi, mana2 yg nak pindah tu, sila take note utk mengelakkan anda sakit kepala dan tak boleh tidur malam…sekian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *