Setahun Bersama DataKL


Hari ni genap setahun blog HafizRahim.Com bersama hosting DataKL. Secara keseluruhannya, Hafiz berpuas hati dengan khidmat yang diberikan.

Melalui pengalaman setahun bersama hosting ini, belum pernah blog HafizRahim.Com berdepan dengan masalah-masalah besar seperti yang berlaku pada sesetengah hosting lain.

Paling teruk pun hanya sekali, iaitu semasa blog ini down ketika server DataKL menghadapi masalah IDC connection. Tapi itu pun hanya untuk tempoh beberapa jam sahaja.

image

Jika ditanya berapakah tahap penilaian yang diberikan oleh Hafiz terhadap prestasi hosting DataKL, jawapannya adalah 4 out of 5. Disyorkan pada rakan-rakan yang lain untuk mencuba. –Pakej Menarik DataKL Disini



29 KOMEN

  1. kalau 4 bintang, kira mmg bagus dah tuh..

    jadi, mana2 yg nak pindah tu, sila take note utk mengelakkan anda sakit kepala dan tak boleh tidur malam…sekian

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen!
Sila masukkan nama disini