Rezeki Tersepak

Inilah yang aku maksudkan dengan rezeki tersepak. Tanpa apa-apa promosi sekalipun pun komisyen Jobdirumah, kini dikenali sebagai Task.my tetap merangkak masuk dalam akaun bank. Alhamdulillah.

RM25 walaupun tak banyak, tapi lepas jugak bajet makan tengahari untuk 2 hari. Kalau mintak dengan orang, siapa nak bagi beb..

Payment jobdirumah

Perasaan seronok tu ada bila pelaburan dah mula mendatangkan hasil. Rm50 sebagai kos pendaftaran tempoh hari, berbaloi dengan keuntungan yang diperolehi. Kalau dikira balik, ini merupakan kali ke-5 komisyen JDR yang telah aku diterima (belum mampu lawan mentor).

Cuma untuk bulan depan, aku sedikit ralat. Sebabnya, kos pendaftaran Jobdirumah bakal dinaikkan menjadi RM100. Dan bagi pendapat aku, ianya agak tinggi. Bagi adik-adik yang tiada ada sumber kewangan, mesti agak susah nak dapatkan modal setinggi itu.

kerja dari rumah lebih mudah

Tapi apadahal, barang baik. Jobdirumah, kini dikenali sebagai Task.my terbukti keberkesanannya dalam memberi pulangan yang konsisten. Cuma kena rajin buat kerja je. Kalau malas, yang percuma pun takkan dapat apa-apa. Pucuk pangkalnya..hati sendiri. Tepuk dada tanya selera, kalau nak berjaya tak perlu bagi alasan. Action itu penting.

Tapi siapa yang dapat daftar masa kos pendaftaran RM50, kira untung jugak lah. Murah lagi, save bajet. Hehe.

Jadi, sementara ada masa berbaki beberapa hari ni..yang mana rasa nak join Jobdirumah. Boleh daftar cepat-cepat, tunggu punya tunggu nanti korang sendiri yang rugi. Pendaftaran boleh dilakukan di sini ->Jobdirumah, kini dikenali sebagai Task.my

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 28 Comments

    Leave a Reply
    1. Kenapa JDR setiap bulan kene bayar yuran ke?

      Kalau x memang nak join…

      Untunglah sapa daftar sebelum kenaikan tu… macam abang…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    gambar orang batuk

    Ada Apa Dengan Batuk

    Faktor Kebahagiaan Rumah Tangga