Rezeki Masuk

Kaching..ada bunyi dalam akaun Paypal. Walaupun nilainya tidak seberapa, tetapi cukup untuk dijadikan pemangkin semangat supaya Hafiz lebih bergiat aktif dalam arena affiliate.

Terima kasih diucapkan kepada salah seorang panel SBBdB2013, Encik Titan yang bajet kacak diatas perkongsian dan tips-tips beliau membuat duit dengan blog. Tidak dinafikan apa yang dikongsikan oleh beliau semasa seminar tempoh hari ada benarnya. Sedikit sebanyak teknik “umpan-umpan” seksi, penulisan berjiwa dan juga SEO merah jambu membantu Hafiz dalam mendapatkan sales.

*I lap you Titan..Sayang lu ketat-ketat..lagi ketat kalau lu ajar gua macam mana nak manage berpuluh blog dalam satu masa. Dan disebabkan gua dah puji lu kat atas tu, sila belanja gua cendol Banting.

p/s: Entri ini ditaip dua kali, sebabnya draft pertama tertinggal dalam PC pejabat. Alang-alang dah banyak sangat idea yang berlegar-legar dalam kepala, Hafiz rajinkan diri untuk taip semula buat entri baru. Hahaha.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 35 Comments

    Leave a Reply
    1. kak jie pun dapat komisen pertama lepas blk SBDdB hari tu… RM 10.80
      alhamdulillah utk usaha yg tak seberapa, kalau gigih mcm encik Titan tu, mesti berkaching kaching lagi bunyinya

    2. Alhamdulillah…

      macam kikie 4 tahun hasil rm1 je hahaha…

      dalam tahun ini baru belajar bergiat dalam industri blogger…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Melepak Itu Bagus

    Setahun Bersama DataKL