Rekod Terbaru Nasi Dagang Bonda Ani

Penghujung tahun 2015, rezeki family aku. Dapat pecah rekod tempahan nasi dagang paling banyak setakat ni.

Semua sekali, 150 bungkus. Hohoho.

Tempah nasi dagang
Sebahagian daripada tempahan
Nasi Dagang Bonda Ani
Chef Bonda Ani

Di-pek-kan siap dalam bekas plastik yang berasingan bagi memudahkan pengagihan (customer request).

Difahamkan oleh customer, katanya tempahan nasi dagang ni untuk dihidangkan kepada pelanggan di kedai. Tolong kawan katanya.

Nasi dagang paling sedap

Fuhh.. Nasi Dagang Bonda Ani dah masuk level kedai-kedai pulak.

Alhamdulillah.

Ada sesiapa lagi tak nak order?

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

  • Comments

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Loading…

    Comments

    comments

    Pengajaran Buat Khair

    Harga Tambah Nilai Prabayar Dah Back To Normal