Ranking Terbaru Alexa

Akhirnya buat kali pertama ranking Alexa blog HafizRahim.Com melepasi angka dibawah 1000.

Sebelum ni punya lah susah. Bermacam tips dah dipraktikkan, tapi asyik maintain 1300-1400 je. Hari ni bila semak laman web Alexa, ranking dah jadi 991. Wuhuu..

alexa rank

Alhamdulillah..nombor semakin mengecil. Target dah tercapai, so lepas ni kena maintain trafik dan kekalkan momentum berblogging. Kang tak sia-sia cik Alexa merajuk lagi. Susah oo nak pujuk.

p/s: Raya haji dah esok lusa. Aku tak balik kampung. Stay dekat Bangi je. Jadi bila cuti nanti boleh lah pergi cari buffet durian SS2.

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

24 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sebab Kenapa Perlu Join Jobdirumah

Internet Problem