Pindah Masuk Saleiz Hosting


Alhamdulillah, selesai sudah proses pindah data blog ke Saleiz hosting.

Buat pengetahuan semua, Saleiz hosting adalah hosting kedua bagi blog Hafiz Rahim yang mana sebelum ini menggunakan DataKL.

Saleiz

Actually, pertukaran ke hosting ini sebenarnya bukanlah kerana servis yang diberikan oleh DataKL teruk. Tetapi ia lebih kepada kepuasan diri dan kesenangan pada masa akan datang.

Ya lah, Saleiz hosting dimiliki oleh saudara Eizil yang mana dia juga merupakan antara rakan blog didalam Denaihati Network. Manakala, hubungan aku dengan DataKL pula hanya sekadar sebagai penjual dan pembeli.

Jadi dari situ dah nampak sedikit advantage yang akan blog aku terima. In case kalau ada apa-apa masalah nanti macam blog down ke, technical issue yang susah hendak diselesaikan ke, senang lah sikit aku nak buat rujukan. Terus je pergi jumpa owner. Hehe.

Saleiz hosting menawarkan 3 pakej. Harga terendah ialah RM80 setahun bagi pakej Bronze.

Nota: Mynic ada offer 300 domain .my percuma selama 2 tahun. So, kena sangatlah pada waktunya. Saleiz hosting+domain .my..terbaik. 😉


23 KOMEN

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen!
Sila masukkan nama disini

CommentLuv badge