Peserta Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim

Susulan daripada entri Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim semalam, ada beberapa rakan blogger yang telah menyertainya. Sebagai tanda terima kasih atas sokongan, Hafiz senaraikan disini link penyertaan. Semoga ia dapat menjadi rujukan rakan-rakan yang lain untuk turut serta dan mungkin juga dapat mendapat tempias trafik daripada blog Hafiz yang tak seberapa ini.

  1. Irwan Alessa
  2. Kikie
  3. Hairulafiz
  4. Mohd Fairiz
  5. Daddydee
  6. Liana Sulaiman
  7. Mama Darwiish
  8. MrJocko
  9. Lienliedot
  10. Budak Bandung Laici
  11. Syuhada Salleh

Senarai ini akan Hafiz update dari semasa ke semasa. Tinggal sehari lebih je lagi tu. Malam esok tepat jam 12 tengah malam, maknanya tamatlah sudah Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim.

31-ogos

Jadi, sesiapa yang rasa nak join tu silalah cepat-cepat ye. Bukan susah pun. Edit gambar yang diberikan, letak dialog, kemudian publish dalam blog. Dialog paling kreatif akan memenangi hadiah wang tunai RM50.

Takkan korang senang-senang nak lepaskan peluang ini pada orang lain kot? Bagi aku RM50 tu, duit makan pagi untuk seminggu tau.

p/s: Tiga peserta terawal yang join tu, korang memang kacak macam gua.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 14 Comments

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim

    Merdeka 56..Malaysiaku Berdaulat : Tanah Tumpahnya Darahku