Pertembungan Dengan Blogger Sasa Dan Blogger Kacak

Hadoi laju betul dua orang mamat blogger ni. Sorang blogger sasa, sorang lagi blogger *some text missing*.

Tak sampai 24jam jumpa borak-borak, masing-masing dah siap publish entri pasal cerita semalam. Yang paling tak tahan bro sasa keluarkan entri tu tepat pukul 6.00 petang.

Bro, event baru habis lu dah siap publish entri. Lu taip masa berjalan ke? Suspect habis sama lu bro. 😉

Itu la, nama pun blogger tegar. Kat mana-mana pun boleh publish entri. Silap-silap tengah tidur pun boleh. Hahaha. Apa-apa pun memang seronok dapat jumpa blogger-blogger senior ni. Bro sasa takde la sombong. Ok je berborak dengan dia. Bro *some text missing* pulak, memang padanlah empunya badan dengan nama tu. Sempoi lu bro.

Kalau bukan kerana bro berdarah manis yang offer projek ni kat Hafiz, possibility untuk berjumpa dengan diorang memang takde chance langsung. Terima kasih bro.

Ada jugak input tentang blogging yang dapat diceduk. Harap-harap di masa akan datang, dapat lah lepak sekali lagi dengan diorang. Tak dilupakan dalam gambar kat atas tu (dari kiri) pinkymama, yanayassin dan siezuka.

p/s: Nak tau projek apa yang Hafiz dapat?..Next entri akan menyusul.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

  • Comments

    Leave a Reply
    1. Apabila berpeluang berjumpa sesama rakan blogger, memang seronok, sebab banyak perkara yang boleh dikongsikan… Apa jer projek terbaru tu ya… 😉

    2. hafiz..some text missing tu sangat sesuai hahaha..akak slalu panggil dia..boni ehemm..tak terterus ayat seterusnya ;p

      tapi boni sporting..klakar..ben..pendiam tapi berisi..hafiz? sopan sangattt 😉

      seronok dapat jumpa korang…moga ukhwah akan berkekalan..

      • kak..nak buat macam mana..saya dah taip yang belakang..bila publish terkeluar *some text missing*..hahaha

        itu la..seronok dapat kenal rakan2 blogger ni..harap next time kita jumpa lagi ye. 🙂

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Loading…

    Comments

    comments

    Tips Tingkatkan Trafik Blog

    Jangan Stress, Nanti Sakit