Perkara Penting Sebelum Ke IOI City Mall

Ini dia RHB Bank IOI City Mall. Satu-satunya tempat yang menyediakan mesin atm dalam bangunan yang sebesar-besar alam ni.

Rhb Bank IOI City Mall West Wing
Lokasi – Betul-betul bersebelahan pintu masuk IOI City Mall West Wing

Tempat lain, sorry. Memang tak ada. Dah puas aku cari. Tanya security guard pun masing-masing bagi direction ke arah bank yang sama.

Hmm.. susah-susah. Tempat besar, kedai best-best, orang ramai. Tapi mesin ATM terhad. Belum lagi campur isu kebanyakan kedai yang masih belum terima pembayaran melalui kad debit/kredit.

So untuk peringatan kepada semua.. Kalau korang nak berkunjung ke IOI City Mall, sila pastikan dalam dompet korang ada cash yang mencukupi. Kalau tak silap-silap, pergi sana setakat makan angin je la. Hehehe.

p/s: Line fon pun bila masuk IOI City Mall, asyik no service je. Mungkin sebab building ni baru sangat siap kot. Banyak benda belum complete.

Update Jan 2015: Penambahbaikan telah dijalankan di IOI City Mall, tiada lagi masalah-masalah seperti diatas. Rujuk IOI City Mall Dah Makin Maju.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

13 Comments

Leave a Reply
  1. aku pergi tak bawak duit.. nak shopping pakai kad plastik.. pastu kalo mesin kad plastik takde, tak payah beli. so balik rumah.. Jemput laaa datang.. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *