Perkara Penting Sebelum Ke IOI City Mall


Ini dia RHB Bank IOI City Mall. Satu-satunya tempat yang menyediakan mesin atm dalam bangunan yang sebesar-besar alam ni.

Rhb Bank IOI City Mall West Wing
Lokasi – Betul-betul bersebelahan pintu masuk IOI City Mall West Wing

Tempat lain, sorry. Memang tak ada. Dah puas aku cari. Tanya security guard pun masing-masing bagi direction ke arah bank yang sama.

Hmm.. susah-susah. Tempat besar, kedai best-best, orang ramai. Tapi mesin ATM terhad. Belum lagi campur isu kebanyakan kedai yang masih belum terima pembayaran melalui kad debit/kredit.

So untuk peringatan kepada semua.. Kalau korang nak berkunjung ke IOI City Mall, sila pastikan dalam dompet korang ada cash yang mencukupi. Kalau tak silap-silap, pergi sana setakat makan angin je la. Hehehe.

p/s: Line fon pun bila masuk IOI City Mall, asyik no service je. Mungkin sebab building ni baru sangat siap kot. Banyak benda belum complete.

Update Jan 2015: Penambahbaikan telah dijalankan di IOI City Mall, tiada lagi masalah-masalah seperti diatas. Rujuk IOI City Mall Dah Makin Maju.



13 KOMEN

  1. aku pergi tak bawak duit.. nak shopping pakai kad plastik.. pastu kalo mesin kad plastik takde, tak payah beli. so balik rumah.. Jemput laaa datang.. =)

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen!
Sila masukkan nama disini