Penggemar Kinder Joy


Pantang nampak kedai runcit, mesti dari jauh dah tunjuk jari nak mintak belikan.

Pergi jalan mana-mana pun kalau tak ada Kinder Joy memang tak sah. Kinder Joy ni kalau ikutkan, berfungsi sebagai ubat penenang pun boleh jugak.

Peminat Kinder Joy

Let say aku dan wife tengah seronok-seronok makan angin dalam shopping complex then dia tiba-tiba mengamuk buat perangai.. dah tau dah dia nak apa.

Cari kedai, beli 2 biji Kinder Joy terus automatik diam tak kacau orang lain.

Nota: Khair suka kinder joy sebab ada mainan kat dalam. Kalau dulu-dulu macam Ding Dang la kiranya.


11 KOMEN

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen!
Sila masukkan nama disini

CommentLuv badge