Penggemar Kinder Joy

Pantang nampak kedai runcit, mesti dari jauh dah tunjuk jari nak mintak belikan.

Pergi jalan mana-mana pun kalau tak ada Kinder Joy memang tak sah. Kinder Joy ni kalau ikutkan, berfungsi sebagai ubat penenang pun boleh jugak.

Peminat Kinder Joy

Let say aku dan wife tengah seronok-seronok makan angin dalam shopping complex then dia tiba-tiba mengamuk buat perangai.. dah tau dah dia nak apa.

Cari kedai, beli 2 biji Kinder Joy terus automatik diam tak kacau orang lain.

Nota: Khair suka kinder joy sebab ada mainan kat dalam. Kalau dulu-dulu macam Ding Dang la kiranya.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

11 Comments

Leave a Reply
  1. Anak saya pun samalah macam anak Bro.. Pantang nampak Kinder Joy dekat mana-mana tempat/kedai yang kami pergi…

    Anak-anak saya suka beli Kinder Joy bukan disebabkan keenakannya.. tetapi disebabkan nak dapatkan permainan yang terdapat di dalamnya… Huhuhu

  2. ada adik sepupu peminat kinder bueno..asyik request je. sedap tu memang sedap, org tua pun suka, tapi harga kinder nie bukannya murah..boleh bengkrap makcik tue slalu kena pau. :p

  3. anak saya pun suka kinder joy ni, rasanya sedap tapi tak padan dengan harga. Mainan dalam tu tak pernah cukup..mesti ada part yang diorang lupa nak masukkan sekali. Hangin je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dugong Kembali Berkilat

Pemandu Dari Neraka #1