in

Penggemar Kinder Joy


Pantang nampak kedai runcit, mesti dari jauh dah tunjuk jari nak mintak belikan.

Pergi jalan mana-mana pun kalau tak ada Kinder Joy memang tak sah. Kinder Joy ni kalau ikutkan, berfungsi sebagai ubat penenang pun boleh jugak.

Peminat Kinder Joy

Let say aku dan wife tengah seronok-seronok makan angin dalam shopping complex then dia tiba-tiba mengamuk buat perangai.. dah tau dah dia nak apa.

Cari kedai, beli 2 biji Kinder Joy terus automatik diam tak kacau orang lain.

Nota: Khair suka kinder joy sebab ada mainan kat dalam. Kalau dulu-dulu macam Ding Dang la kiranya.


SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

11 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge