Penatnya Beraya

Penat weh.. semalam seharian memerah tenaga untuk aktiviti Qurban dan tahlil yang family buat.

Hafiz rahim-khair-aidiladha

Start daripada melapah daging lembu hinggalah melayan tetamu yang hadir, dari pagi sampai ke malam, buatkan tenaga dalam badan aku almost zero.

Qurban aidiladha

Penat satu hal, tapi sekali sekala buat benda-benda macam ni seronok juga.  Dapat berkumpul semua ahli-ahli keluarga yang jarang dapat bertemu.

Alhamdulillah. Selesai sudah ibadah Qurban tahun ni dan hari ni, hari raya Aidiladha yang ke-2.. aku dah terpaksa balik ke Bangi sebab esok dah mula kerja semula.

Tak boleh balik lambat-lambat. Takut nanti melekat dalam traffic jam dekat bentong. Haih.. pasrah je la.

p/s: Buat kawan-kawan, sekali lagi aku mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha. Pada yang memandu nanti, berhati-hati dijalan raya ye.

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

4 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Seafood Celup Tepung Terbaik

Jualan Murah Zalora