Penangan Zoo Negara

Semalam.. Akhirnya Khair tewas jugak selepas 7 jam menghabiskan masa di Zoo Negara. Masuk je kereta, terus tidur sampai ke rumah. Penat sangat.

Khair Balik dari Zoo Negara

Dok melompat sana sini.. berlari. Kagum sangat lah dia bila dapat tengok banyak haiwan yang besar-besar.

“Animal!.. animal!..” dia menjerit.

Tapi..

Part yang paling best, bila ternampak je panda terus dia panggil.. Kungfu Panda!

Nampak sangat kan betapa kuatnya dia terpengaruh dengan movie. Hehehe.

Note: Cerita penuh Bloggers Day Kelab Blogger Ben Ashaari nanti aku cerita dalam entri lain, sebab aku belum transfer lagi gambar dari kamera ke laptop. :p

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

5 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *