Penangan Zoo Negara

Semalam.. Akhirnya Khair tewas jugak selepas 7 jam menghabiskan masa di Zoo Negara. Masuk je kereta, terus tidur sampai ke rumah. Penat sangat.

Khair Balik dari Zoo Negara

Dok melompat sana sini.. berlari. Kagum sangat lah dia bila dapat tengok banyak haiwan yang besar-besar.

“Animal!.. animal!..” dia menjerit.

Tapi..

Part yang paling best, bila ternampak je panda terus dia panggil.. Kungfu Panda!

Nampak sangat kan betapa kuatnya dia terpengaruh dengan movie. Hehehe.

Note: Cerita penuh Bloggers Day Kelab Blogger Ben Ashaari nanti aku cerita dalam entri lain, sebab aku belum transfer lagi gambar dari kamera ke laptop. :p

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

5 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ramadhan Punya Pasal

Panda.. Kami Datang!