Penangan Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Baru je minggu lepas cerita tentang komisyen. Tup tup.. semalam dapat lagi.

Macam biasa, penangan SEO Merah Jambu. Dapat lah tambah RM30 lagi untuk duit poket. So total untuk 1 produk yang aku promote dah dapat RM60. Itu belum campur dengan produk-produk yang lain lagi. Hohoho.

Komisyen affiliate Ashadee

Bermain dengan affiliate ni memang seronok kalau kena pada caranya. Masa mula-mula promote dulu untuk dapatkan 1 sales memang cukup payah, tapi sekarang tiap-tiap bulan aku dapat.

Kitab Teknik SEO Merah Jambu, satu pelaburan yang sangat-sangat berbaloi. Modal yang aku keluarkan untuk beli kitab ni dulu dah dapat untung berlipat kali ganda. Komisyen Ashadee, komisyen klikjer, komisyen Jobdirumah semua dah pernah merasa.

Korang, tak kan tak nak baca kot?

Kalau tak nak baca aku tak kisah pun. Bukannya rugi apa-apa. Tapi kalau korang nak baca, boleh je download dekat sini -> Kitab Teknik SEO Merah Jambu (dihentikan jualan buat sementara waktu).

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 13 Comments

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Berbaloi Ke Beli Macbook 12 Inci Retina Display?

    Ada Apa Dengan Putrajaya Hot Air Balloon Fiesta 2015?