in

Pemandu Dari Neraka #1


Menyampah betul aku dengan pemandu yang bersikap ambil mudah macam pemandu teksi ni.

Ambil jalan pintas. Cross divider sedangkan traffik light untuk U-turn tak sampai 100m di depan.

Kalau ikutkan, tempat yang dibuat U-turn tu dah banyak kali berlakunya kemalangan. Semua disebabkan orang-orang yang perangainya sebegini. Suka cross divider tanpa memikirkan keselamatan orang yang datang dari arah bertentangan ataupun belakang. Semua laju-laju tu.

Pemandu dari neraka
Lokasi depan Maybank Training Centre berdekatan Uniten

Bila dah terkena, baru lah nak minta maaf bagai.

Hmm.. diorang ni.. nak dapatkan penunpang seberang jalan pun agak-agaklah kan. Sampai nak merisikokan keselamatan orang lain jugak, itu dah lebih. Hadoyai..


Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

17 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *