Peluang Terakhir Yeo’s 80 Days Drink To Cash

Kawan-kawan, ingat lagi tak tentang kontes Yeo’s 80 Days drink to cash?

Yeos WeChat WebBanner

Okay. Kalau ingat, bagus.

Ini sekali lagi peringatan kepada korang semua. Mulai tarikh artikel ini diterbitkan, tinggal lebih kurang 3 minggu lagi untuk korang berpeluang merebut hadiah harian RM3000 yang ditawarkan melalui kontes tersebut.

Kontes Yeo’s 80 Days drink to cash adalah antara kontes termudah yang pernah aku lihat kerana untuk korang menyertainya, korang tak perlu bersusah payah mengeluarkan setitik peluh sekali pun.

Hadiah? Dah tentu bukan calang-calang. Antaranya ialah:

Hadiah Utama
1 x RM100,000
9 x Rm1,000

Hadiah Harian
1 x Rm3,000 x 80 hari
9 x Rm100 x 80 hari

Hadiah Istimewa
1 x RM10,000 x 8 tempoh cabutan
9 x iPad x 8 tempoh cabutan

Yang menarik lagi tentang kontes ini, pemilihan pemenang bukan melalui pengadil, tetapi ianya dipilih melalui sistem. Jadi tak hairanlah kalau ada adik beradik pun boleh menang hadiah yang sama. Contoh seperti diorang ni..

Antara pemenang Kontes Yeo's 80 Days drink to cash

Abang menang RM3000, adik pun sama menang RM3000. Untung besar woo.

So, korang tunggu apa lagi. Masa semakin suntuk. Jangan lepaskan peluang untuk cuba menang RM3000 yang ditawarkan setiap hari. Kalau dah menang nanti, boleh buat belanja beli iPhone ke, Macbook ke takpun pergi melancong. Tak gitu. Hehehe.

Nak menang bukannya susah. Apa yang perlu dilakukan hanyalah dengan meminum minuman Yeo’s, kemudian hantarkan penyertaan melalui applikasi telefon pintar WeChat.

Untuk rujukan korang bagaimana untuk menghantar penyertaan, just follow step by step yang aku berikan ataupun tonton saja video Youtube yang telah disediakan dibawah.

  1. Beli dan minum air minuman Yeo’s, Justea ataupun SoyRich yang mempunyai kod unik di bahagian kotak atau botol
    Contest-Proof-of-Purchase-Yeos
  2. Follow akaun rasmi Yeo’s Malaysia di applikasi smartphone WeChat (WeChat ID: YeosMalaysia)
    yeos-wechat
  3. Ambil gambar resit pembelian ataupun kod penyertaan yang terdapat di kotak/botol minuman Yeo’s.
  4. Hantar bukti gambar melalui akaun rasmi YeosMalaysia di saluran WeChat
  5. Ikut arahan dan jawab satu soalan mudah yang diberikan semasa penyertaan dihantar
  6. Tunggu keputusan yang akan diumumkan oleh pihak Yeo’s setiap hari sama ada anda adalah salah seorang yang dipilih sebagai pemenang

Faham kan?

Untuk kontes ini dah beberapa kali aku hantar penyertaan. Rasanya dah lebih 20 kali. Tapi nak buat macam mana, nasib belum menyebelahi aku.

Tapi tak apa, aku akan hantar lagi banyak-banyak. Mana tahu esok lusa ada rezeki aku menang.

Model Yeo's
Yeo’s Pilihanku

Nota: Bagi yang ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai kontes Yeo’s 80 Days drink to cash ini, boleh mengikuti perkembangan terkini mereka melalui WeChat ID rasmi iaitu YeosMalaysia ataupun layari laman web www.yeos.com.my/contest/.

Fanpage FB rasmi: FB.com/YeosMalaysia

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

11 Comments

Leave a Reply
  1. Bestnya kalau dapat menang RM3000 setiap hari…. Kalau ada sesiapa yang berjaya menang, jangan lupa belanja saya yer… hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *