Baby Miracle

Fakta menarik tentang bayi baru lahir

  Fakta yang Hafiz rasakan menarik untuk di share. Mungkin ada yang dah tahu, tapi boleh nak baca balik. Bayi tiada kepala lutut. Ia tidak...
Stop MLM

Say NO to MLM!

Terbaca 1 topik forum dimana majoriti kat situ sume yang Anti-MLM & anti-Scam. Topik tu khusus untuk pernah tertipu dengan DCHL atau sekarang lebih...

Proses tukar hak milik kenderaan

Hari tu aku ada buat pertukaran nama kereta kancil wife Hafiz. So, biar aku explain kat sini serba sedikit tentang proses tersebut. Kereta tu sebenarnya...
hosting and domain

Perbezaan Domain Dan Hosting

Rasanya still ada blogger-blogger yang masih tak tahu tentang perbezaan diantara domain dan hosting. Biar Hafiz terangkan secara ringkas. Domain - Boleh dianggap seperti alamat...
Blogger to Wordpress

Dari Blogger ke WordPress

Bertitik tolak pada tarikh 15hb June 2012, hari yang hafiz tunggu sekian lama ni muncul tiba. Kalau dulu bila sebut je Wordpress, Hafiz memang...