Oh Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013

Rugi..rugi..sangat-sangat rugi. Terasa ralat pula apabila tidak dapat menghadirkan diri ke event besar anjuran Denaihati #SBB2013 yang akan dianjurkan hujung minggu ini. Dapat dibayangkan betapa ramainya blogger yang akan berkumpul tanpa mengira status senior atau pun newbie.

sepetang bersama blogger 2013 Banner

Hadiah yang ditawarkan pula bukan calang-calang hadiah. Even gold bar pun turut disenaraikan. Untunglah siapa yang dapat nanti tu kan.

Perlu Hafiz highlightkan disini bagi blogger-blogger yang masih keputusannya masih 50-50 samada mahu pergi ke tidak event ni, Hafiz sarankan TOLONG lah pergi. Event besar ni cik kak, cik abang, cik adik oi. Free publisiti untuk blog-blog korang. Lebih-lebih lagi bagi yang menjalankan bisnes online. Time ni lah korang dapat luaskan network masing-masing disamping mem-famous-kan blog dan diri sendiri. Untung-untung dapat review free. Hmm..Kalau lah Hafiz boleh attend..

Tapi nak buat macam mana kan. Ngam-ngam tarikh event ini sama dengan tarikh adik ipar akan mengadakan majlis pertunangan. So, family comes first. Cuma apa yang boleh dibuat bagi menyokong event ini, Hafiz tawarkan diri untuk menjadi salah satu daripada penaja #SBB2013.

SBB2013

p/s: Ada siapa-siapa yang boleh tolong rekod video event ni masuk dalam Youtube? Hehe

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

30 Comments

Leave a Reply
  1. saya pula memang tak dapat pergi. Tempat tu jauh dari kediaman sekarang ini. terpaksa merentas Laut China Selatan. Memang tak dapat di elakkan kerana kekangan masa dan tiket kapal yang lari dari bajet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *