Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum, Rahsia Kecantikan Che Ta


First time ever dapat jumpa Che Ta depan-depan. Dan first time juga “Wow!” keluar dari mulut aku. Dalam tv memang dah nampak cantik, tapi seriously guys.. bila ada depan mata, dua kali ganda cantik. No wonder Zain Saidin tangkap cintan. Hohoho.

Actually moment dapat jumpa Che Ta depan-depan ni bilamana tempoh hari dapat jemputan ke majlis pelancaran Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum iaitu serum halal yang pertama.

Che’ Ta sebagai duta rasmi produk tersebut telah melakukan pelancaran produk di Royale Chulan Damansara. Tempat gah, produk eksklusif, ramai rakan-rakan artis dan influencer yang datang support.. serius, memang best event tu. Kena pula dapat tengok Che’ Ta yang cantik bagaikan anak dara, mata masing-masing memang tak berkelip.

Apa rahsia kecantikan Che Ta?

Well.. ini adalah fakta yang dikeluarkan dari mulut Che Ta sendiri yang mana selain menjaga pemakanan yang sihat untuk kekal awet muda, sebagai duta produk Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum.. For sure la dia mengamalkan sendiri penggunaan produk yang dia wakilkan. Betul tak?

Berapa titis untuk penggunaan dua kali sehari, Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum ini disapu pada muka (sama ada pagi selepas mandi atau malam sebelum tidur), ia akan bertindak mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.

Tambahan lagi serum halal ini juga bertindak sebagai all-in one treatment yang mana ia meningkatkan kesihatan kolagen, menjadikan kulit lebih lembut dan halus serta dikatakan mampu mengatasi masalah tona warna kulit yang tidak sekata.

Dengan harga yang semurah RM137.90 (termasuk pos) bagi semenanjung Malaysia, RM143.90 (termasuk pos) untuk Sabah dan Sarawak, rasanya tak ada masalah sangat kot bagi korang yang nak mencuba serum kecantikan yang Che Ta pakai ni. Mana lah tahu, bila dah mula pakai.. muka makin berseri-seri macam Che Ta gitu. Fewittt.

Untuk maklumat lanjut mengenai Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum, korang bole rujuk laman Facebook mereka di Facebook.com/nellaestheticamy. Ataupun sekiranya korang nak follow info-info terkini mereka di Instagram, boleh juga follow mereka di Instagram.com/nellaestheticamy.



1 KOMEN

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen!
Sila masukkan nama disini