Multitasking

Mood hari ni berterabur. Terlalu banyak kerja yang nak disiapkan. Sejak dari pagi tadi lagi, selain nak settlekan dokumen yang menimbun atas meja pejabat..kena juga fikirkan cara untuk settlekan dua advertorial yang masih lagi pending.

Multi tasking adalah rutin harian ku
Multi tasking adalah rutin harian ku

Nasib baik tadi idea datang masuk mencurah-curah dalam kepala, boleh draft apa yang patut.

Haishh..penat..penat.

Tapi tak apa..penat-penat pun, aku tetap enjoy dengan kerja multitasking aku lebih-lebih lagi dalam dunia blogging. Sebabnya..hanya melalui blog sahaja orang akan bayar untuk apa yang aku bebelkan. Tempat kerja lain mana ada macam ni. Hehehe.

 Terbaru! Baca tweet-tweet femes di channel Telegram @tweetfemes

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

14 Comments

Leave a Reply
  1. saya hanya boleh multi tasking jika ada 2 kerja serentak, lebih dari itu memang haru biru jadinya.. kekadang lebih suka siapkan satu kerja pada satu masa .. lebih fokus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Usaha Tangga Kejayaan

Wordless Wednesday: Siapakah Beliau?