Minggu Busy

Ini bukan alasan, tapi kenyataan.

Setelah berpenat lelah dengan aktiviti kenduri kahwin adik ipar tempoh hari (majlis sebelah perempuan), baru hari ini aku dapat betulkan kembali tune untuk menaip entri.

Well.. Masih dianggap normal kan.

Kacak nya aku..
Kacak nya aku..

Benda yang melibatkan tenaga dan tubuh badan ini, memang fakta yang tidak boleh dielakkan. Bila rasa penat menghantui diri, sememangnya amat payah sekali untuk sesiapa sahaja untuk memberikan fokus kepada kerja lain.

Nak tak nak, terpaksa take time untuk recharge kembali tenaga-tenaga yang hilang.

Kalau ikutkan jadual.. hujung minggu ini aku akan ada satu lagi kenduri kahwin, majlis resepsi sebelah lelaki pula. Dan lokasinya adalah kampung halaman ku di Terengganu.

Wohoo..Terengganu? 7 jam perjalanan dari Bandar Baru Bangi tau. Harap-harap nanti bila dah sampai ke sana, masih ada baki tenaga yang mencukupi untuk aku maintain blog seperti sedia kala. Jika tidak, jawabnya kelaut lagi lah. Hehehe.

p/s: Dua tiga hari tak update blog, cik Alexa sedikit merajuk. So, kena lah pujuk.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 4 Comments

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    KitKat 4.4.2 Sudah Mari

    Tempat Jatuh Lagi Dikenang