Menu Makan Malam : Burger Bakar Abang Burn

Bila perut mula berkeroncong pelbagai menu berterbangan dalam bayangan lantas kereta dihidupkan untuk ke lokasi-lokasi terdekat. Kali ni lokasi bertuah terletaknya di Ramal Food Junction, Sungai Ramal Bangi dan menu makanan yang terpilih adalah Burger Bakar Abang Burn.

Wow..Buat pertama kalinya dalam hidup Hafiz burger bakar menjadi pilihan. Walaupun burger bakar ni dah lama wujud, baru hari ni nak merasa (gila lambat kan). Hohoho

Double Supreme Special pilihan isteri

So far, bagi orang yang pertama kali merasa burger bakar macam Hafiz ni..Boleh dikatakan not bad. Sedap. Part yang paling best adalah pattynya (daging) yang tebal dan cheese yang memang cheezy. Tangkap leleh wa cakap lu. Kalau rasa lapar dan makan burger bakar Abang Burn ni, memang terasa kenyangnya. Orang Terengganu cakap, lepas makan perut jadi “se’eh”. Itu belum cuba yang 5-6 tingkat lagi. Hehehe. Harga pun tak berapa mahal. Burger 2 tingkat (Double Supreme Special), baru dalam RM20 je. Berbaloi-baloi. Value for money.

p/s: Pastikan rahang korang kuat dan mampu bertahan untuk tempoh waktu makan yang lama . Takut burger tak sempat habis, tapi rahang dah tercabut. Hehehe

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

13 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *