Menangi Hadiah Philips Avent Mummy’s Wishing Wall Contest

Halo..halo.. Masih berbaki kurang dari dua minggu lagi untuk korang semua menyertai contest #PhilipsMumsWish.

Philips Avent Mummy's Wishing Wall Contest

Ye, aku ulang.. tak sampai lagi dua minggu. Maksudnya disini, dalam masa seminggu lebih ini adalah peluang terakhir korang untuk cuba memenangi hadiah menarik daripada Philips AVENT Malaysia yang bernilai lebih daripada RM600 sebelum penyertaanya ditutup. Haa..banyak kan.

Okay, setakat ini aku sendiri dah hantar 2 penyertaan.

Penyertaan kedua #2
Penyertaan kedua #2

Maksimum kan 5. Haa.. So, tinggal lagi 3 peluang untuk aku hantarkan gambar berserta ucapan terbaik.

Masa dah semakin suntuk. Contest Philips AVENT Mummy’s Wishing Wall ini pun bukan susah sangat. Jadi, tersangatlah rugi kalau sesiapa yang ada anak tapi tak grab peluang yang terhidang di depan mata.

Okay bagi korang yang masih belum hantar penyertaan tu.. Silalah cepat-cepat hantarkan penyertaan masing-masing ye. Stepnya mudah saja.

  1. “LIKE” applikasi Facebook Philips AVENT “Mummy’s Wishing Wall”.
  2. Isi butiran peribadi pada borang peraduan
  3. Muat naik gambar anak korang tidak melebihi saiz 5Mb
  4. Pilih kategori yang bersesuaian
  5. Tulis ucapan sekreatif yang mungkin (500 karakter/huruf)  berserta hashtag rasmi #PhilipsMumsWish.
  6. Submit dan kemudian minta rakan-rakan untuk vote gambar anak korang.

Senang je kan. So, apa tunggu lagi. Sekarang..sekarang! Sebelum terlambat, hantar gambar cepat.

p/s: Yang mana dah register tu, mohon vote gambar Khair banyak-banyak ye. Siapa tolong vote memang korang hensem/cun. Terima kasih.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

10 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pindah Masuk Saleiz Hosting

Speaker X-Mini ME Memang Terbaik