Menang Award Lagi

Alhamdulillah. Rezeki hari ni. Walaupun bukan bergelar johan bagi Shell FuelSave Challenge 2014, dapat 2nd Runner-Up pun dah kira ok sangat dah.

Kredit gambar: Akubiomed.com
Kredit gambar: Akubiomed.com

Benda memang tak expect langsung, dapat lagi wang imbuhan sebagai hadiah pemenang central region dan pemenang tempat ketiga ini memang aku rasa dah bersyukur sangat.

By the way, terima kasih sangat-sangat pada family dan rakan-rakan yang sudi support aku sepanjang contest dijalankan. Terharu jap ada korang yang supportive macam ni. Paling best siap ada yang dedicate entri khas untuk aku dan tak kurang juga billboard kontroversi hasil kreativiti bro Eizil.

Hafiz Rahim Shell FuelSave Finalist 2014-Central Region

Sampaikan mak gua pun caya muka gua terpampang kat billboard oo. Hahaha.

Sekali lagi, terima kasih kepada semua. Terima kasih Shell. Jom support #ShellFSC. Tahun depan ada lagi, boleh kita pakat-pakat cuba lagi.

Nota: Entri detail Shell FuelSave Challenge 2014, nanti aku cerita. Penat oo. Nak rehat dulu.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 18 Comments

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Sakit Ke Derma Darah?

    Maklumat Penting Tentang Exam PTD 2016