Melepak Itu Bagus

Sekali sekala bila dapat bertemu rakan blogger di alam nyata bagus juga, banyak perkara yang boleh dikongsikan bersama. Selain itu, secara tak langsung dapat mengembangkan network blog masing-masing dan mengembalikan momentum berblogging.

Macam sabtu lepas, selepas tamat sahaja event LG Fiesta..sempat juga Hafiz melepak dengan beberapa rakan blogger artis. Blogger bajet bujang pun turut serta. Bak kata orang, untuk mengeratkan lagi tali persaudaraan sesama insan. Betul tak?

blogger kacak_blogger cantik

Boni posing maut. – kredit foto Yana Yassin –

p/s: Blogger mana yang korang kenal?

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 34 Comments

    Leave a Reply
    1. Ciksiezuka, Boni Kacak, Bro Framstone, Hafiz Rahim, Deq Noor, Minda Syukri & Nami Namia

      Tq for deposit my breakfast once again heheh…

    2. hampir semua saya kenal ..
      mmg bila dapat lepak ramai2 sangat best dan macam2 ragam nya heheheheheh
      tp maaf lh saya ni pemalu tau .. lalalalala

    3. Fuiiooo.. posing maut Boni Kacak.. aisshhh.. Kalau dapat pergi hari tu mesti dapat jumpa dgn bro dan lain2..

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Simpanan Pelajaran Masa Depan

    Rezeki Masuk