Mee Tarik Warisan Asli Cawangan Bangi

Sekali sekala makan makanan yang lain daripada yang lain ni best juga kan.

Mee Tarik Warisan Asli Bangi

Mee Tarik Warisan Asli, masakan cina muslim. Pertama kali makan disini, rasa sangat terhibur apabila melihat tukang masak menarik-narik doh adunan hingga menjadi mee.

Rasa masakan pun not bad. Mee tarik yang dimasak fresh, seakan-akan rasa mee maggi. Tapi lebih kenyal dan padat. Harga pun tidak lah semahal mana.

Wet Mee with Onion & Meat, harganya cuma RM
Wet Mee with Onion & Meat, harganya cuma RM9.80

Aku sebagai penggemar mee, kiranya next time boleh lah datang lagi untuk mencuba jenis masakan mee yang lain pula. Korang juga jika berkeinginan untuk berkunjung kesini, boleh cari restoran ini di Seksyen 9 Bandar Baru Bangi. Landmark, ianya betul-betul bertentangan dengan Restoran Cina Muslim Haslinda Sim.

Cawangan 5 BANGI
No.3-47-01,Common Area Jalan Medan
Pusat Bandar Bangi Sentral
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor
Tel :017 3589168

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance to the Autobot.

11 Comments

Leave a Reply
  1. suka makan mee tarik jugak..kalo nak order salu pilih yang ada daging .kalo yang sayur je kureng rasa dia…sepinggan tu boleh makan 2 orang 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *