Masih Ada Masa Untuk Dapatkan Shell Canister

Ingat tak post aku tentang Shell Canister? Alaa.. Post pasal koleksi limited edition keluaran Shell yang bersempena dengan ulang tahun Shell yang ke-125 tu la. Balang besi.

Benda alah ni ramai gila yang tanya aku macam mana nak dapat.

Well.. Aku kan duta Shell. Eh. Just kiddin. Hehehe.

Nak dapatkan Shell canister ni satu je caranya, korang kena isi minyak kat petrol station Shell. Lepas tu bila dah isi minyak, barulah korang dapat beli canister ni dengan harga istimewa. Rujuk balik post lama, Yes! Berjaya Kumpul Shell Heritage Canister Limited Edition.

Sebelum ni Shell ada announce bahawa canister limited edition ini hanya boleh didapati sehingga Oktober 2016 je kan?

Tapi baru-baru ni diorang buat announcement baru yang menyatakan bahawa tarikh akhir korang boleh dapatkan set limited ini dilanjutkan sehingga 31 Disember 2016. Haa.. Makna kata, ada beberapa hari lagi.

So, korang yang belum dapat kumpul semua pergi la collect cepat ye, sebelum terlambat. Hee.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • One Comment

    Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Renew Road Tax Online Dengan MYEG

    Renew Lesen Tak Sampai 5 Minit?