Luahan Perasaan

Dua tiga hari ini jiwa aku kacau. Kacau dan serabut disebabkan ada satu permasalahan yang mungkin boleh mengganggu hidup dan ketenteraman keluarga aku. Semuanya berpunca daripada orang yang pernah satu ketika dulu aku hormat, tapi tanpa disangka-sangka orang itu telah menikam aku daripada belakang.

Sakitnya bukan kepalang, sudah dua malam tidur aku tidak lena gara-gara tindakan manusia ini yang aku anggapkan bodoh sebodohnya.

be positive

Ya Allah Ya Tuhanku, aku memohon pertolongan dari-Mu. Lindungilah keluargaku dari malapetaka yang tidak diingini. Sesungguhnya aku sudah melakukan apa yang termampu untuk memberikan apa yang terbaik buat keluargaku.

Maaf rakan-rakan, niat aku disini bukan untuk meminta belas simpati. Tetapi dengan cara meluahkan apa yang terbuku di hati, membuatkan diri aku berasa lebih lega.

p/s: Something happened for a reason. Keep positive.

Written by Hafiz Rahim

Social geek. Ambassador of the Planet Vegeta and alliance of the Autobot.

  • 9 Comments

    Leave a Reply
    1. Is ok…

      masing-masing kita ada cara untuk melepaskan sentimen bukan…

      La Tahzan Hafiz… Innallahu Ma’Ana…

    2. better hafiz report polis dulu untuk keselamatan keluarga, paling tidak dah ada rekod kat balai in case jadi apa2 hal dorang senang nak rujuk or cari mereka yang terlibat. fikir baik2 yea 🙂

    3. InshaAllah semoga segala-galanya kembali seperti biasa.

      Sabar bro. Ini semua ujian Allah buat bro. Cuba audit diri kena jadi macam ni. Apa yang pernah aku buat? InshaAllah ada jalan…

    4. setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya..
      biasa la kalau ada masalah ni..
      Allah nak uji umatnya supaya melihat kita dapat bersabar ke. ape ke kan..
      semoge sentiasa bergembira

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    LG Fiesta – Blogger Event

    Melayu Boleh!