Tok Dalang, antara watak utama cerita Upin dan Ipin. Dah makin maju nampaknya beliau, walaupun badan kurus macam ikan kering..tapi siap keluarkan kopi jenama sendiri.

First time jumpa, itu pun masa pergi butik Upin dan Ipin di Shah Alam. Sedap ke tidak, wallahualam..belum cuba. Tapi nampak gaya macam sedap je. Mungkin kena tunggu dapat sponsor daripada Les’ Copaque, kan butiknya dekat dengan Akademi Denaihati. Hehehe.

p/s: Awek jaga kaunter comel, patutlah blogger Shakiddo beria nak masuk butik Upin Ipin.

28 KOMEN

  1. ala..hari tu nak pergi dah. tapi lupa. takpelah. pas ni Bro jangan lupa belanja Gua minum kat sini sambil mintak nombor phone awek tu..

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen!
Sila masukkan nama disini