Komisyen Pertama Panduan Baju Kurung


Siapa yang tak suka kalau program affiliate yang kita sendiri join dah membuahkan hasil. Hafiz pun macam tu juga..waktu dapat notification email yang mengatakan ada komisyen dimasukkan kedalam akaun, gembiranya tak terkata. Cuma tak melompat atas katil je.

Walaupun hasil yang Hafiz dapat taklah semahal harga durian Musang King, at least lepaslah nak beli burger bakar abang burn dua tiga biji.

Kalau korang juga nak merasa komisyen seperti yang Hafiz dapat, boleh cuba daftar di Jomniaga (nama baru Ashadee) ataupun Klikjer.com.

Mana lah tahu ada rezeki korang kat sana.



27 KOMEN

TINGGALKAN MAKLUM BALAS

Sila masukkan komen!
Sila masukkan nama disini