Komisyen Pertama Panduan Baju Kurung

Siapa yang tak suka kalau program affiliate yang kita sendiri join dah membuahkan hasil. Hafiz pun macam tu juga..waktu dapat notification email yang mengatakan ada komisyen dimasukkan kedalam akaun, gembiranya tak terkata. Cuma tak melompat atas katil je.

Walaupun hasil yang Hafiz dapat taklah semahal harga durian Musang King, at least lepaslah nak beli burger bakar abang burn dua tiga biji.

Kalau korang juga nak merasa komisyen seperti yang Hafiz dapat, boleh cuba daftar di Jomniaga (nama baru Ashadee) ataupun Klikjer.com.

Mana lah tahu ada rezeki korang kat sana.

Written by Hafiz Rahim

Penduduk planet Bumi yang merupakan fanatik kepada Wordpress dan telah menjadi blogger separuh masa sejak tahun 2011.

27 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sendiri Berak, Orang Lain Bayar

Perniagaan Kuih Raya